ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2023 – Μήνας πρόληψης και ενημέρωσης του καρκίνου του μαστού.
ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ

Όλα ξεκίνησαν το 1995 όταν με πρωτοβουλία του καρδιολόγου Ιωάννη Πάνου δημιουργήθηκε η πρώτη ομάδα ιατρών με τους επίσης καρδιολόγους Γεώργιο Κλωτσοτήρα και Δημήτριο Σούλα και τον πυρηνικό ιατρό Άγγελο Κόντο, οι οποίοι ίδρυσαν την ¨Γαληνός Ιατρική Διαγνωστική Τρικάλων ΕΠΕ ¨επί των οδών Μέβιν Νέλσων και Ηπιόνης.

Σκοπός της εταιρίας ήταν η ίδρυση και λειτουργία σύγχρονου εργαστηρίου πυρηνικής ιατρικής με τομογραφική γ-κάμερα για την διενέργεια μεταξύ άλλων
και σπινθηρογραφημάτων καρδιάς με Θάλλιο-201.

Το 2007 η εταιρία μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις επί των οδών Βύρωνος και Μαρκίνα έναντι του μουσείου Τσιτσάνη. Τον ίδιο χρόνο η εταιρία μετετράπη σε Α.Ε. και άλλαξε την ονομασία της σε Euromedica Γαληνός Ι.Α.Ε λόγω συμμετοχής της Euromedica A.E στο μετοχικό της κεφάλαιο.

Το 2009 η Euromedica Γαληνός Α.Ε μαζί με τον ακτινολόγο Θωμά Κίττο και την επίσης ακτινολόγο Αμαλία Ανθοπούλου ίδρυσαν την Euromedica Tρικάλων Ι.Α.Ε επί των οδών Συγγρού και Φλέμιγκ για την δημιουργία μεγάλου ακτινολογικού κέντρου.

Από το 2001 λειτουργεί στην Euromedica Γαληνός και πλήρες μικροβιολογικό εργαστήριο με επιστημονικό υπεύθυνο τον βιοπαθολόγο ιατρό Πάρι Πλιάτσικα.

ΤΜΗΜΑΤΑ

ΟΜΑΔΑ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Διεύθυνση


Τηλέφωνα


Email

[contact-form-7 id=""]